Μελέτη

Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη εφαρμογή αρχιτεκτονικής μελέτης σε κατοικίες, γραφεία, καταστήματα δημιουργώντας τον χώρο που έχετε ονειρευτεί.

Ανακαίνιση

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με χρόνια εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων, διαμορφώνουμε εξολοκλήρου την ανακαίνιση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ανακαίνισης του χώρου σας.

Ανακατασκευή

Κατασκευάζουμε μοναδικούς χώρους υψηλής αισθητικής, με αυστηρά προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα και οικονομικό προϋπολογισμό. Με βάση την μελέτη της στατικής επάρκειας του κτιρίου, αξιοποιούμε τις μέγιστες δυνατότητες του χώρου.

Ενεργειακή Αναβάθμιση

Σας δίνουμε την δυνατότητα παραγωγής, αποθήκευσης και διαχείρισης της ενέργειας που καταναλώνετε. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης φωτοβολταϊκών πάνελ και έξυπνων συσκευών.

Φωτορεαλιστικά Σχέδια 3D

Με την συγκεκριμένη υπηρεσία, σας παρουσιάζουμε την τελική μορφή της ανακαίνισης με τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια που περιλαμβάνουν την απεικόνιση της κάτοψης του χώρου και τις συνθέσεις του φωτισμού, των χρωμάτων, των επίπλων κ.α. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης έχει ολοκληρωμένη εικόνα της τελικής μορφής της ανακαίνισης.

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Ερχόμαστε στον χώρο σας ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτοψία και αξιολόγηση της κατάστασης του ακινήτου εκπονώντας τεχνική έκθεση μηχανικού, για την ένταξη στο σύστημα δηλώσεων αυθαιρέτων κτισμάτων. Έκδοση προστίμων και τοπογραφικού διαγράμματος όπου απαιτείται και ολοκλήρωση της υπαγωγής στο Νόμο 4495/2017 περί αυθαιρέτων κατασκευών.